Reklamasjon og returer

Sarpsborg Fotterapi tilbyr prodkter for profesjonell bruk, samtidig som vi tilbyr enkelte produkter for hud og- fotpleie til videresalg . Det er viktig for oss at alle produkter har den kvalitet som firmaet representerer. For å kunne opprettholde vår standard ønsker vi tilbakemeldinger på feil/reaksjoner.

FEILLEVERING ELLER MANGELFULL LEVERING​

Klinikken må sjekke varer opp mot pakkseddel og faktura ved mottak av varer. Ved feillevering eller mangelfull levering må det gis beskjed snarest på telefon 94139799 eller e-post: info@sarpsborfotterapi.no

Vennligst oppgi navn og fakturanummer slik at saken kan behandles på enklest mulig måte.​ Returen må finne sted innen 7 dager fra varens mottaksdato. Varen skal returneres i ubrutt original emballasje, uten skader og prislapp eller annen merking. Dersom det ikke følger med et fullstendig utfylt returskjema med varen, vil dessverre ikke returen bli godkjent.

SKADE VED SENDING​

Om produktet eller emballasjen har blitt skadet/knust under sending må dere ta kontakt med oss så snart dette er oppdaget. Om forsegling/forpakning er åpnet eller brutt er dette ikke en godkjent retur. Produktet kan heller ikke ha blitt tatt i bruk. Vennligst pakk produktet med omhu slik at vi er sikker på at det ikke har blitt skadet på sendingen tilbake.

ERSTATNING​

I de fleste tilfeller vil varen bli erstattet med en tilsvarende vare, og blir sendt fra Sarpsborg Fotterapi kun når retur er mottatt og godkjent. Produkter som er gått ut på dato eller er fakturert for mer enn 1 år siden, vil ikke bli erstattet.

Vi håper at reglene ovenfor vil gjøre håndteringen av returer enklet og effektivt for både dere og oss. For spørsmål, ta kontakt med oss på telefon 94139799, eller på e-mail info@sarpsborgfotterapi.no