Kjøps- og leveringsbetingelser

Ordre mottas pr e-mail og nettbutikk.​

Nettbutikken er alltid åpen! Du kan registrere deg med organisasjonsnummer  hvis du driver som fotterapeut, fotpleier, hudpleier eller negledesigner.

PRISER

Alle priser er inkl moms og frakt beregnes i tillegg. Vi forbeholder oss retten til prisendringer som skyldes endringer i valutakurser, innkjøpspriser og/eller trykkfeil.

FAKTURA​

Vi tar hensyn til både miljø, kostnader og ekstra tid ifm. pakking. I den forbindelse ønsker vi at du får tilsendt faktura på mail eller via EHF.​ Vi sender ikke papirfaktura.

BETALING​

Betaling med faktura. Netto pr. 15 dager, deretter påbeløper 2% rente pr. påbegynt måned.

RESTORDRE​

Varer som ikke leveres pga. utsolgt, må bestilltes på nytt. Vi sender dessverre ikke restordrer automatisk når varen er på lager igjen. Frakt beregnes etter samme regler som for ordinær bestilling.

LEVERING

Vi sender pakker med Post/Bring til Post i Butikk.

Vær nøye ved mottak av varene. Sjekk at dere får riktig antall kolli og at det ikke er synlige transportskader.​

Eventuelle skader eller manko skal påføres fraktbrevet, ta bilder hvis det er mulig.

Transportøren har plikt til å vente mens varene kontrolleres! Hvis det er skjulte skader eller feil som oppdages etter at varene pakkes opp, må det reklameres skriftlig til oss umiddelbart med bilder og beskrivelser.​

Unnlater man å reklamere innen 8 dager bortfaller reklamasjonsretten.

RETUR AV VARER​

Vennligst pakk varene godt inn. Ikke bruk vanlig konvolutt da f.eks. bor o. l. blir presset ut og slipehetter blir knust. Vi kan ikke kreditere varer som er knust eller er blitt borte i posten. Vi kan heller ikke kreditere varer hvor originalemballasjen er åpnet eller hvor du har merket originalemballasjen for salg i din klinikk/salong.