Personvernerklæring

Vi tar ditt personvern på alvor!

Som du kanskje vet, er det kommet nye europeiske regler for håndtering av personopplysninger.

Som grossist opererer Sarpsbor Fotterapi innenfor «Business-to-business» (B2B). Enn så lenge er ikke B2B like strengt regulert i forhold til GDPR.​

Vårt fokus er likefullt å beskytte våre kunders personopplysninger og overholde reglene i forordningen.

Derfor har vi utarbeidet en personvernerklæring som skal sikre dine rettigheter i henhold til den nye personvernloven.

HVA GJØR VI MED OPPLYSNINGENE DINE?​

Når du kjøper en vare i vår butikk, samler vi inn – som en del av kjøps- og salgsprosessen – personopplysningene du gir oss, f.eks. navn, adresse og e-postadresse.

Når du besøker butikken vår mottar vi også automatisk datamaskinens IP-adresse, slik at vi kan få informasjon om din nettleser og operativsystem.

E-POSTMARKEDSFØRING​

Med din tillatelse kan vi sende deg e-poster om butikken vår, nye produkter og andre oppdateringer.

SAMTYKKE​

Når du gir oss personlig informasjon for å fullføre en transaksjon, bekrefte kredittkortet ditt, legge inn en bestilling, administrere en levering eller returnere et kjøp, samtykker du til vår innsamling av informasjon og bruk til dette formålet.

Hvis vi ber deg om personopplysninger til et annet formål, f.eks. markedsføring, vil vi enten spørre deg direkte slik at du kan godta dette eller gi deg muligheten til å si nei.

TILBAKETREKKING AV SAMTYKKE​

Hvis du senere ombestemmer deg, kan du trekke tilbake samtykket ditt for at vi skal kontakte deg, fortsette å samle inn, bruke eller publisere informasjonen din når som helst ved å kontakte oss på webshop@sarpsborgfotterapi.no, eller skrive til oss på: sarpsborgfotterapi.no, Sarpsborg, 1727, Kurlandveien 2, Norge

DELING AV PERSONLIGE OPPLYSNINGER​

Vi kan dele dine personlige opplysninger hvis vi blir pålagt dette gjennom lov eller hvis du bryter våre vilkår for bruk.

Butikken vår ligger på Cloudways servere. Informasjonen din lagres på en egen dedikert server bak en brannmur.

BETALING​

Hvis du velger en direkte betalingsløsning for å fullføre kjøpet, kan vår tredjeparts betalingsløsning bruke kredittkortopplysningene dine til dette formålet.

TREDJEPARTSTJENESTER​

Generelt sett vil tredjepartsleverandører vi bruker kun samle inn, bruke og dele informasjonen din i den grad det er nødvendig for at de skal kunne levere sine tjenester til oss.

Noen tredjepartsleverandører, f.eks. de som jobber med betalinger og betalingstransaksjoner, har egne retningslinjer for personvern for informasjonen som vi må utlevere for at de skal kunne gjennomføre dine kjøpsrelaterte transaksjoner. For disse leverandørene anbefaler vi at du leser personvernreglene deres, slik at du forstår hvordan disse leverandørene håndterer din personlige informasjon.

Det er særlig viktig at du legger merke til at enkelte leverandører kan være lokalisert i eller ha anlegg i andre jurisdiksjoner enn du eller oss. Dette betyr at hvis du velger å gå videre med en transaksjon som involverer tjenestene til en tredjepart, kan opplysningene dine bli underlagt lovene i jurisdiksjonen(e) hvor tjenesteleverandøren eller leverandørens anlegg er lokalisert.

Når du forlater vår nettbutikk eller blir omdirigert til en ekstern nettside eller applikasjon, er du ikke lenger underlagt denne personvernpolitikken eller vår nettsides vilkår for bruk.

LENKER​

Når du klikker på lenker i butikken vår, kan det være at de fører deg bort fra vår nettside. Vi er ikke ansvarlige for personvernpraksisen på andre nettsider, og vi oppfordrer deg til å lese personvernerklæringene for disse nettsidene.

SIKKERHET​

For å beskytte personopplysningene dine tar vi forholdsregler og følger bransjens beste praksis for å sikre at informasjon ikke går tapt, misbrukes, får tilgang til, avsløres, endres eller ødelegges. Hvis du gir oss kredittkortinformasjon, krypteres informasjonen med Secure Socket Layer-teknologi (SSL), og lagres ved hjelp av AES-256-kryptering.

ENDRINGER I DISSE VILKÅR FOR BRUK​

Vi forbeholder oss retten til å endre våre vilkår og betingelser når som helst, så du bør lese dem regelmessig.

Endringer og presiseringer trer i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettsiden.

Hvis vi foretar vesentlige endringer i disse retningslinjene, vil vi varsle deg om oppdateringen her, slik at du er klar over hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi bruker dem og under hvilke omstendigheter, om noen, vi bruker og/eller utleverer den.

Hvis butikken vår blir kjøpt opp eller slått sammen med et annet selskap, kan informasjonen din bli overført til de nye eierne, slik at vi kan fortsette å selge produkter til deg.